Moederdag verwenpakket

Zoek jij een origineel Moederdag cadeau? Bestel dan ons Moederdag verwenpakket! Gun haar een avondje niet zelf koken en toch gezond eten én de heerlijke beauty producten van MILU! 

Welke mama gun jij een relaxte Moederdag? 

Bekijk het pakket Over Eva's Cookery
Moederdag verwenpakket:  €39,50
Bekijk pakket

Relax mama! Moederdag verwenpakket

Voor € 39,50 t.w.v. € 62,85.

  • Cadeaubon Eva’s Cookery t.w.v. € 30,-
  • MILU gezichtsproducten (3x) t.w.v. € 32,85

Eten van Eva's Cookery is:

De gezonde én snelle keuze

We nemen de tijd om uitgebreid te koken, en zijn voor jou toch een snelle maaltijd. De ingrediënten zijn meestal biologisch en we maken alles zelf.

Lekker voor ouders en kieskeurige kleintjes

We snappen wat de meeste kinderen graag eten, en passen hun maaltijden hier op aan. Zo eten ze gezond zonder dat ze het doorhebben.

Bekijk het menu

Makkelijk in alle opzichten

Onze maaltijden hoef je alleen nog maar op te warmen in de oven. Dus schenk iets te drinken in. Trek een joggingbroek aan. Speel een potje memory en aan tafel!

Met een gezin van 4 eet je mee vanaf € 28,-

We hebben elke week een nieuw menu, ook voor kinderen.

Een volwassene eet mee voor €8,50 of €11,95. Kinderen eten mee voor €5,50.
We bezorgen alles gratis thuis.

Bij een bestelling van 2 (grote) maaltijden voor volwassenen en 2 kindermaaltijden krijg je de 2e kindermaaltijd gratis. Dan eet de jongste lekker gratis mee!

We koken graag voor je!

Eva’s Cookery kookt precies op de dagen dat je hoofd daar het minst naar staat en je wel een half uurtje rust kunt gebruiken. Met het goede gevoel dat er straks voor iedereen iets lekkers, vers en gezonds op tafel komt. Je hoeft alleen nog maar te kiezen waar jullie trek in hebben.