Eten van Eva's Cookery is:

De gezonde én snelle keuze

We nemen de tijd om uitgebreid te koken, en zijn voor jou toch een snelle maaltijd. De ingrediënten zijn altijd vers en meestal biologisch.

Lekker voor ouders en kieskeurige kleintjes

We snappen wat de meeste kinderen graag eten, en passen hun maaltijden hier op aan. Zo eten ze gezond zonder dat ze het doorhebben.

Makkelijk in alle opzichten

Onze maaltijden hoef je alleen nog maar op te warmen in de oven. Dus schenk iets te drinken in. Speel een potje memory en aan tafel!

“We gaan gewoon gezellig eten!” hoort elke ouder zichzelf wel eens roepen. Nét iets te boos, nét iets te gestrest. En juist helemaal niet gezellig maar een typisch geval van slechte timing.

Het is de herkenbare klassieker in het doordeweekse dagelijks leven: thuiskomen na een dag werk, crèche en school is voor de meeste gezinnen gewoon geen hoogtepunt.

Goed eten, gewoon thuis

Als je het snij-, kook- en denkwerk aan ons overlaat, heb je aan het eind van de drukke werkdag ineens nog wat tijd en energie over.

Met het goede gevoel dat er straks voor iedereen iets lekkers, vers en gezonds op tafel komt. Je hoeft alleen nog maar te kiezen waar jullie trek in hebben.

Gezond én lekker eten

Ik ben Eva, moeder van 2 jonge kinderen, en ik weet alles van een volle agenda, een druk gezin dat gezond moet eten, en het goed willen regelen. Mijn oplossing voor de taken die stress geven? Uitbesteden! Je hoeft niet alles zelf te doen!

Daarom ben ik gestart met Eva’s Cookery. Om een probleem op te lossen voor heel veel gezinnen: hoe ga je ontspannen aan tafel als je middenin een hectische week-, werk- en schooldag zit? En hoe zorg je dat het ook nog vers en voedzaam is?

Al onze maaltijden zitten goed in elkaar qua ingrediënten en voedingswaarde, en zijn hartstikke gevarieerd. Ook over het proces eromheen is goed nagedacht. Want in alle opzichten willen wij een last van je schouders nemen. Al was het maar op dinsdag tussen vijf en zes.

Eet smakelijk (én ontspannen)

Eva

Bekijk het menu

Met liefde gekookt

Ik ben Lennart. Voor ik vader werd van 2 kinderen stond mijn leven in het teken van lekker en gezond eten. Als chef kookte ik in eetcafés en toprestaurants, strandpaviljoens en hotels.

Later werd het meer maatwerk en ben ik gaan koken voor (vaak jonge) topsporters. Zo ontdekte ik steeds meer wat voeding voor je lichaam kan doen, en hoe belangrijk de balans tussen lekker en gezond is. 

Voedingswaarden en diëtiek kennen voor mij geen geheimen, maar met de komst van mijn kinderen diende zich een nieuw raadsel aan: hoe laat je kleine kinderen wennen aan allerlei heerlijk eten en zorg je er intussen voor dat ze hun groenten binnenkrijgen? 

Met Eva’s Cookery ga ik deze puzzel voor heel veel gezinnen oplossen. Door elke week weer met een nieuw, gezond en vooral lekker menu te komen, waar zowel ouders als de kleinste kieskeurige eters hun vingers bij aflikken! 

Bekijk het menu

Makkelijk in alle opzichten

Ik ben Maudy, moeder van 2 jongens van 6 en 2. Als ervaringsdeskundige ben ik in mijn werk graag bezig het leven van drukke gezinnen gemakkelijker te maken. Daarom help ik Eva graag met de marketing van Eva’s Cookery.

Hoe kunnen we zorgen dat we zoveel mogelijk drukke gezinnen een zo relaxed mogelijke avondspits bezorgen? Door met liefde gekookte, gezonde maaltijden te maken die alleen nog even in de oven hoeven. Maar ook door ons bestelproces en onze communicatie zo helder en leuk mogelijk te maken.

Zelf eet ik iedere week mee en ik ben fan. Het scheelt heel veel tijd maar vooral: we eten iedere week iets anders en super gezond! Daarom ben ik extra bevlogen Eva’s Cookery bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te krijgen. Dit wil je als druk gezin gewoon!

Heb jij nog een leuke suggestie voor de marketing van Eva’s Cookery? Stuur me dan vooral een berichtje via maudy@evascookery.nl 

Bekijk het menu

Bewust gekozen ingrediënten

Ik ben Carlotta. Student food studies en daarnaast food lover! 

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in de voedsel industrie en dan vooral de verduurzaming hiervan. Jaren geleden zocht ik een studie waarin ik mijn passie voor eten kon combineren met een bedrijfsachtergrond. 

Het pakte zo goed uit als ik hoopte en met plezier ben ik inmiddels gestart met een Master ‘Food system Innovation’. Tijdens deze Master zijn we bezig om duurzame oplossingen te ontwikkelen die het voedsel systeem positief beïnvloeden en die streven naar een duurzamere en verbeterde voedsel industrie.

De vraag hoe voedsel bedrijven duurzame beslissingen kunnen maken en het feit dat veel grote bedrijven hier nog niet mee bezig zijn houdt me enorm bezig. Ik help Eva’s Cookery dan ook met het selecteren van goede leveranciers en ingrediënten.  Want de maaltijden zijn niet alleen gezond én lekker, maar ook zo verantwoord mogelijk!

Bekijk het menu

Voor kieskeurige kleintjes

Ik ben Antonia. Student European Food Business en ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van voeding!

Mijn studie richt zich op innovatie en ondernemerschap in de voedingsindustrie. Het voedsel dat we eten zegt veel over wie we zijn, ook over onze achtergrond, cultuur, traditie en gezondheid. En hoe we ooit begonnen zijn met eten als jonge kinderen.

Ik ben pas geleden een stage gestart bij Eva’s Cookery om te helpen alles rondom kindermaaltijden voor kinderen van 3 t/m 8 jaar perfect te begrijpen en toe te passen. En dat is natuurlijk een uitdagende klus: kinderen met plezier, goed en gezond te laten eten…zoals alle ouders wel weten.

Daarom help Eva’s Cookery met het verkrijgen van expertise op dit gebied. Dus: reken maar dat er meer kindergerechten op het menu zullen verschijnen die kinderen leuk vinden om te proeven!

Bekijk het menu

Volg ons op instagram!

Hier posten we iedere week het nieuwe menu en nuttige en leuke info over Eva’s Cookery en onze maaltijden.

We zoeken een kok!

Bekijk de vacature