Eten van Eva's Cookery is:

De gezonde én snelle keuze

We nemen de tijd om uitgebreid te koken, en zijn voor jou toch een snelle maaltijd. De ingrediënten zijn vers en zoveel mogelijk biologisch ingekocht.

Lekker voor ouders en kieskeurige kleintjes

We snappen wat de meeste kinderen graag eten, en passen hun maaltijden hier op aan. Zo eten ze gezond zonder dat ze het doorhebben.

Makkelijk in alle opzichten

Onze maaltijden hoef je alleen nog maar op te warmen in de oven. Dus schenk iets te drinken in. Speel een potje memory en aan tafel!

“We gaan gewoon gezellig eten!” hoort elke ouder zichzelf wel eens roepen. Nét iets te boos, nét iets te gestrest. En juist helemaal niet gezellig maar een typisch geval van slechte timing.

Het is de herkenbare klassieker in het doordeweekse dagelijks leven: thuiskomen na een dag werk, crèche en school is voor de meeste gezinnen gewoon geen hoogtepunt.

Goed eten, gewoon thuis

Als je het snij-, kook- en denkwerk aan ons overlaat, heb je aan het eind van de drukke werkdag ineens nog wat tijd en energie over.

Met het goede gevoel dat er straks voor iedereen iets lekkers, vers en gezonds op tafel komt. Je hoeft alleen nog maar te kiezen waar jullie trek in hebben.

Gezond én lekker eten

Ik ben Chiel, en als man van Mariska, vader van mijn dochter Soof (2) in combinatie met mijn drukke onderneming, ervaar ik net als veel gezinnen dat de avondspits druk is. Zeker als je ook nog gezond, lekker en op tijd willen eten.

Mijn oplossing om deze stress weg te nemen is…uitbesteden! Wij bestelden 2 keer per week bij Eva, en dat was voor ons een ware uitkomst. Geen gestress in de keuken bij thuiskomst, maar eerst gezellig samen een wijntje drinken, de dag bespreken en heel eenvoudig de maaltijden in de oven schuiven, om vervolgens heerlijk en gezond met elkaar te eten.

Sinds 1 september 2023 heb ik de gehele bedrijfsvoering en productie van Eva’s Cookery overgenomen, en ik heb ontzettend veel zin om met mijn kennis en ervaring vele gezinnen te helpen met de dagelijkse uitdagingen rondom lekkere en gezonde maaltijden, want eten moet een feestje zijn!

Elke week bieden we een ander menu aan, zo zorgen we voor veel variatie. En je kunt altijd rekenen op kraak verse ingrediënten, met veel smaak, en ook nog eens gezond.

Eet je mee?!

Tot snel,

Chiel

Bekijk het menu

Chiel Kookt

Chiel Kookt maakt goed eten voor iedereen verrassend makkelijk. Goed eten betekent voor Chiel: goed voor ons en de wereld om ons heen. Chiel kookt daarom altijd gezond, betaalbaar, vers, gevarieerd en zo veel mogelijk met lokale en seizoensproducten

Naar website Chiel Kookt

Volg ons op instagram!

Hier posten we iedere week het nieuwe menu en nuttige en leuke info over Eva’s Cookery en onze maaltijden.

We zoeken een kok!

Bekijk de vacature