Gezond én lekker eten, binnenkort in Haarlem!

Met liefde gekookt, gewoon thuis bezorgd. Binnenkort ook in Haarlem, als we genoeg klanten hebben verzameld… Dus eet je graag mee?

Meld je hier aan, dan krijg je 50% proefkorting op je eerste bestelling en laten we je weten hoe je binnenkort al kan afhalen!

Meld je aan! Bekijk het menu

Eten van Eva's Cookery is:

De gezonde én snelle keuze

We nemen de tijd om uitgebreid te koken, en zijn voor jou toch een snelle maaltijd. De ingrediënten zijn altijd vers en we maken alles zelf.

Lekker voor ouders en kieskeurige kleintjes

We snappen wat de meeste kinderen graag eten, en passen hun maaltijden hier op aan. Zo eten ze gezond zonder dat ze het doorhebben.

Makkelijk in alle opzichten

Onze maaltijden hoef je alleen nog maar op te warmen in de oven. Dus schenk iets te drinken in. Speel een potje memory en aan tafel!

We koken graag voor je!

Eva’s Cookery kookt precies op de dagen dat je hoofd daar het minst naar staat en je wel een half uurtje rust kunt gebruiken. Met het goede gevoel dat er straks voor iedereen iets lekkers, vers en gezonds op tafel komt. Je hoeft alleen nog maar te kiezen waar jullie trek in hebben.

Voor een gezin van 4 kun je rekenen op € 27,-

We hebben elke week een nieuw menu, ook voor kinderen.

Een volwassene eet voor €11, de kinderen voor €5. Alles wordt gratis bezorgd. Bestel je voor het hele gezin? Bij een bestelling van €32 krijg je €5 korting. Dan eet de jongste lekker gratis mee 🙂